SOMES
SOMES
Compania SOMES
Infiintata in anul 1993 firma a avut o evolutie ascendenta, astazi reusind sa fie in prima linie in domeniul distributiei si comercializarii unei game largi si diversificate de materiale de constructii, instalatii electrice si instalatii sanitare; impunandu-se prin calitatea si fiabilitatea produselor cat si prin respectrul pe care il acorda clientilor sai prin adaptarea rapida la cerintele pietei.
Istoric SOMES
Magazinul, depozitul nostru si reteaua de distributie dispun de personal calificat care sta la dispozitia clientilor, asfel specialistii nostri sunt in masura sa ofere consultanta tehnica si economica in legatura cu toate materialele si solutiile constructive utilizate in prezent.

Venim in intanpinarea dunmeavoatra cu produse importate si achizitionate de la cei mai mari producatori.
Obiective
Obiectivul principal al companiei este sa vina in iantampinarea tuturor categoriilor de clienti, atat investitori, cat si persoane juridice sau fizice asigurand in egela masura calitate si diversitate in oferta, consultanta in alegere si promptitudine la livrare. In cazul solicitarilor de descarcare a unor produse ce necesita echipamente speciale raspundem cu cea mai mare rapiditate datorita dotarii masinilor cu macarale proprii.
SOMES (c)2011. Toate drepturile asupra continutului
RSS Feed
HARTA SITE
TERMENI SI CONDITII
OFERIM SERVIU DE TRANSPORT